Tack Manpower!

Det var upp emot 650 personer som deltog och feedbacken jag fick var helt fantastisk!

"En helt fantastiskt föreläsning- autentisk!! Gav så mkt kraft, insikt & energi"

Medverkan podcast

Vi pratar om självförverkligande, relationen till sig själv, hur man finner motivation, depression/lycka, målsättning, mening, och hur man överlever och frodas i att vara människa. Mycket nöje!

Medverkan podcast

Vi får besök i UtmanarPodden av föreläsaren och den mentala rådgivaren Kim Juhlin som ger verktygen till att bygga upp den mentala styrkan så att man kan nå sina mål för 2024. Det blir ett samtal om hans egen historia i olika terapisoffor till vad som tog honom till att själv coacha högpresterande människor inom näringslivet.

Tack Länsförsäkringar!

Grymt att i förra veckan få föreläsa för er ledningsgrupp i Stockholm/Västerås med utmanande inspiration om hållbar prestation och coacha er till en fortsatt mental styrka för ett liv på era egna villkor. Ett uppdrag och ett förtroende som jag givetvis aldrig tar för givet, så tack Länsförsäkringar!

Medverkan podcast

Denna gång gästar Kim Sveriges just nu största podd inom personlig utveckling och mental träning hos den mentala rådgivaren Johannes Hansen. I tre olika avsnitt får du lyssna till när två experter delar sina erfarenheter av hur det är att leva med sina yrken, svårigheten att navigera genom åsikskorridorerna samt hur du vet när det är dags att flytta.

Tack Framgångsgården!

För två underbara dagar ihop med er alla deltagare samt gästföreläsare!

Medverkan podcast

Kim coachar högpresterande individer med att få ihop olika livsområden för en hållbar livsstil.

Som den utforskande och nyfikna podden som Mindfackpodden är, så dyker vi in i Kims process och metodik runt hur han coachar sina klienter.

Medverkan podcast

Efter studier inom bland annat psykologi, pedagogik och behandling och över 15 års erfarenhet av samtalsterapi, ger nu Kim sina bästa råd till dig som vill hitta din drivkraft och rätta riktning i livet. I podden talar Kim även om sin väg till där han är idag: en resa som höll på att ta slut, innan den ens hann börja.

intervju norrtelje tidning

Kim coachar RSK i mental träning, ledarskap och personlig utveckling...

Intervju mittroslagen

Tack MittRoslagen för er intervju med mig angående mitt kommande journalistuppdrag hos er.

Min första krönika – ”Det räcker inte med att vi pratar om psykisk ohälsa, vi behöver också komma över den”, kommer handla om vår samtid och kultur, om att hedra välmående och mental styrka, för att bidra till ett tryggare samhälle, där vi bär oss själva och dom som verkligen behöver oss.