Open Session's 2023

Om du har hög ambitionsnivå som du önskar leva upp till i större utsträckning eller är en person som skulle vilja ha bättre självförtroende till att ta dig för det som verkligen betyder något för dig här i livet - ja, då är detta garanterat rätt event för dig!

Open Session är till stora delar ett forum där du kommer utvecklas genom att bli och uppleva andra bli coachade av Kim för ett större liv, så missa inte det:

Stockholm, Norrköping, Göteborg & Malmö 💥

Tack Länsförsäkringar!

Grymt att i förra veckan få föreläsa för er ledningsgrupp i Stockholm/Västerås med utmanande inspiration om hållbar prestation och coacha er till en fortsatt mental styrka för ett liv på era egna villkor. Ett uppdrag och ett förtroende som jag givetvis aldrig tar för givet, så tack Mathilda By för det!

Medverkan podcast

Denna gång gästar Kim Sveriges just nu största podd inom personlig utveckling och mental träning hos den mentala rådgivaren Johannes Hansen. I tre olika avsnitt får du lyssna till när två experter delar sina erfarenheter av hur det är att leva med sina yrken, svårigheten att navigera genom åsikskorridorerna samt hur du vet när det är dags att flytta.

Medverkan podcast

Kim coachar högpresterande individer med att få ihop olika livsområden för en hållbar livsstil.

Som den utforskande och nyfikna podden som Mindfackpodden är, så dyker vi in i Kims process och metodik runt hur han coachar sina klienter.

Medverkan podcast

Kim Juhlin, framgångsterapeut, berättar hur vi blir framgångsrika, på vårt eget sätt. Efter studier inom bland annat psykologi, pedagogik och behandling och över 15 års erfarenhet av samtalsterapi, ger nu Kim sina bästa råd till dig som vill hitta din drivkraft och rätta riktning i livet. I podden talar Kim även om sin väg till där han är idag: en resa som höll på att ta slut, innan den ens hann börja.

intervju norrtelje tidning

Kim coachar RSK i mental träning, ledarskap och personlig utveckling...

Intervju mittroslagen

Tack MittRoslagen för er intervju med mig angående mitt kommande journalistuppdrag hos er.

Min första krönika – ”Det räcker inte med att vi pratar om psykisk ohälsa, vi behöver också komma över den”, kommer handla om vår samtid och kultur, om att hedra välmående och mental styrka, för att bidra till ett tryggare samhälle, där vi bär oss själva och dom som verkligen behöver oss.