Kim Juhlin mental rådgivare, coach, terapeut, kbt, terapi
"Privata relationer och personliga åtaganden läckte både tid och energi från deras verksamhet."

Såhär gick företaget från 10 - 17,5 miljoner på ett kvartal

Som deras rådgivare, var min första uppgift att hjälpa dem att se klarheten i hur dessa privata relationer påverkade deras affärsmål. Det var inte en enkel process. Det krävde ärliga samtal, självreflektion och att behöva fatta en hel del svåra beslut. Men när väl dessa beslut togs, öppnades en ny värld av möjligheter.

0931 (1)
"Att söka hjälp är tecken på mognad, inte svaghet"

Göra slut eller vara kvar?

Att stå inför ett potentiellt avslut på en relation är en av de mest utmanande erfarenheterna ett par kan möta. Det är en tid fylld med osäkerhet och smärta, men ibland är det en nödvändig förändring. Som rådgivare är det min mission att ge er verktygen och stödet ni behöver för att navigera genom denna svåra tid, oavsett om det leder till en nystart för er eller en respektfull avslutning.

Pxl 20231212 151251370.portrait
"Självkänsla är som självförtroende, fast i relationer"

Bra självförtroende eller låg självkänsla?

En väldigt vanlig fråga är hur man kan skilja på självförtroende och självkänsla. Det ena handlar om vad du gör och det andra om vem du är. Men båda lever såklart i synergi till varandra och behövs för att kunna leva ett hälsosamt och meningsfullt liv.

0910
"Känslan av ett dagis fyllt med ungar"

Det frånvarande ledarskapet

Du vill vara en bra förebild, en schysst kollega och en inspirerande visionär. Du vill ge folk en chans att utvecklas och visa vad de kan. Du tror på deras potential och hoppas att de ska förstå vad som förväntas av dem för att ni kunna fortsätta göra framgång...

Kim juhlin mental rådgivare
"Det kanske är den viktigaste lärdomen i livet. och den svåraste"

Livet lärdomar

Har du någonsin ångrat ett beslut som du tog för snabbt? Hade du önskat att du lagt mer tid på att tänka igenom sakerna innan du agerade? Kanske kommit till insikt om att du missade något viktigt som skulle ha gjort din situation ner gynnsam om du bara hade planerat lite bättre...

Kim Juhlin mental rådgivare, coach, terapeut, kbt, terapi
"Världen skapas av oss alla - av människor som dig och mig"

Designa ett liv att trivas i

För att skapa den värld vi vill leva i, måste vi börja med att manifestera vår egen verklighet. Det innebär att ta kontroll över våra liv och bestämma vad som är viktigt för oss.

Kim Juhlin - terapeut och coach
"Jag trodde länge att det var normalt med söndagsångest och att vakna upp omotiverad med tyngd i bröstkorgen på den tidiga måndagsmorgonen"

Bli inte lycklig - bli smart istället

Tycker du ska strunta i att försöka få balans. Som att träna lagom, undvika stress, sova mer och tänka på din återhämtning. Eller att dra ner timmar på arbete för att göra mer av det du mår bra av i livet. Är det inte smartare att designa ett liv man trivs med, så man slipper längta till semestern?

Kim Juhlin - terapeut och coach
"Livet tappar mening och du din potentiella drivkraft"

Att ta risker är bland det smartare du kan göra

Om du vill ha en hälsosammare relation till dig själv, andra och världen bör du utsätta dig för en hel del faror. Min erfarenhet är att många människor väljer att "play it safe" i alltför hög utsträckning, vilket i längden riskerar att göra dig passiv, neurotisk och lite tom inombords...

Kim Juhlin - terapeut och coach
"Vår hjärna är till stora delar en målsökande organism"

Så vem sätter dina mål i livet - du själv eller andra?

Du strävar hela tiden efter kortsiktiga som långsiktiga åtgärder för olika typer av ändamål. Om du inte väljer dina egna så kommer livet välja dom åt dig. Om du inte planerar din tid väl och noggrant i en kalender, så kommer slumpen börja avgöra vart du är och vad du gör...